Saturday, 8 January 2011

Mahkota Parade Bergegar !!!


tanggal 8 Jan 2011....
Mahkota Parade (MP) telah digegarkan oleh cikgu-cikgu dari Blogger Gikgu...ahahah...mana tidaknya....suara dan gelak tawa mereka ni..satu MP leh dengar...eh ye ke 1 MP???tipu2...tipu2...ahaha...




mula2 datang main bOwling...mula2 mOstly bola msuk longkang...hehe..suke suke suke suke...bola masuk longkang..pastu ada la yang cakap..baru nk warming up la..ape la...alasan la tu yer...huhu...di tengah2 game baru sume pulun..wahhh..semangat yer....

lepas main...we all g solat.....n pastu..makan time...lapar....makan kat foOod court....lapar......lepas sambil makan2 tu sembang2...mcm2 menda yang kami sembang kan...hehhe....lepas makan baru buat sesi ice breaking....masa sesi ni la kita saling knl mengenali antara satu sama lain...berbual tentang diri kita..tentang blog masing2...kenapa tulis blog...

di sini kami juga mendapat pelbagai pengalaman baru.....(wah...mcm buat refleksi pulak aku nih...)...thanks a lot kat Shafiq ngan Teha...sebab datang jauh.....dari Ganu.....huhu...thanks gak kat kak mas...ahahha...kang majuk lak x sebut nama...ahahah....thanks a lot kak mas...cayang akak....dapat kongsi mcm2 ngan u all semua...sangat happening...




insyaallah akan datang kita bertemu lagi...di perjumpaan yang lain...atau bila ada kelapangan..boleh berjumpa...nk hangout sama2 pun boleh..helo2 yer...

nanti org update lagi cerita2 sensasi pasal gathering ni erk....banyak yang best2..nanti kan yer...ngantOk..sudah mau rest...papaii...


12 comments:

ruby bieha said...

huhu sgt rindu saat semalm..bez2 :0

my new entry (http://nabihafadzli.blogspot.com/2011/01/gathering-kanak-kanak-riang.html)

maCy said...

eh sume gambar ada maCy! bahagia! bahagia! haha ;D

platipus said...

best!

Ila Aqilah said...

wah..terasa rugi plak tak pergi isk..
update la lagi =)
p/s : salam perkenalan http://ilaqilah.blogspot.com/

Asyiqin Ridzwan said...

ala pic org xda kat bowling session sbb org datang lewat. sob sob sob

NURUL HIDAYAH said...

wahhh.. nanti buat lagi biar dekat ckit ngan lipis... :P

normizarifah said...

insyaallah yang akan datang punya akan lebih mearik yer...

shino said...

dapat jugak shino pegi....hu3

Cikgu Fikri said...

wah...
best sgt!!!!!
heheheh..
kak, num akak fiq pown tak tau cmner bole TAK terSAVE!!!!
sORRY!!!!
Ni email fiq,

fik_riecute@yahoo.com

nanti, num akak, fiq mintak kt akak2 lain yer..tq :)

cikgu ainura said...

happy + enjy...
hope after ni lebih ramai yg join....

emieysandra said...

ade gmbr sy & juliet sy..ehehe
best sgt2 even jumpe geng mktab sndiri, hope leh rpatkn lagi ikatan kite ni :)

normizarifah said...

hope relation ni ever after..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...