Tuesday, 11 December 2012

Dosa Semalam

Pementasan Teater Dosa Semalam.....



PARA PENYANYI YANG SANGAT BEST



DENGAN KREW..YEEEHAAA



MUMMY DAN MIRA

KAMI DI ATAS PENTAS


TERIMALAH....DOSA SEMALAM
video
 

aku yang sangat suka berangan

assalamualaikum....
salam sejahtera...
salam 1 Malaysia....

yeayyyy..ni la saat yang sangat...sangat...aku tunggu 5 tahun lalu.....

1. menamatkan pengajian
2. habes belajar
3. lepak rumah
4. rehat puas2
5. makan sedap2 kat rumah
6. bangun lambat...

ok...cukup2...bahaya tulis banyak2...nanti ada yg x jadi nk kawen dgn aku....
well...act duduk rumah lama2 sangat membosankan....
so, aku telah berangan-angan untuk bekerja......
keje apa????

1. guru tadika?
2. taska?
3. kemas??
4. guru ganti....

guru...guru...guru...guru...guru...guru...guru...

penat la berangan pasal keje...nk berangan pasal kawen la pulak...
ye la..cuti sekolah ni kan banyak kenduri..and ramai kawan2 kita yang menamatkan zaman bujang....
 setiap kali dtg kenduri kawan2...mesti ada je yg tanya "awk bila lagi?" .... "lepas ni awak la pulak"

agak2 korang lah kan... bila korang nk kawen.....????
aku????? ahahhaha..kalau boleh nk kawen sekarang je.... ( gatainya)

bukan senang taw nk kawen...mcm2 kena pk..... cakap pasal kawen ni....
nk berangan pasal hantaran la japp.....









cukup x ??? mesti melampau2 kn.....ahahaha.....
dh..cukup2 berangan....
ok bye!! nk tdo....
assalamualaikum......



ukir memori di Gunung Jerai









Ya Allah,
Jika dia jodohku,
Dekatkanlah kami, 
Satukanlah hati kami..



 


K.A.M.I 5 tahun setengah












Wednesday, 8 August 2012

kanak-kanak ke pusat hiburan












penat tau melayan budak2 ni...dh la den puasa....
xper2.... nanti anak i......
i nak u all yg layan!!!
ahhaahahhahahah.....

yeay....Chong Wei belanja saya...



assalamualaikum...
salam sejahtera...
salam 1 Malaysia...


hari ni kitaorg nak keluar ramai2....
sebab Datuk Lee Chong Wei nk belanja..
yummy...dh lama sangat tak makan baskin robbins...
sedap kan..kan??kan???...
panas2 mcm ni makan eskerm sangat la sedap....

hari ni gambel2 kak ros nk berbuka puasa di luar..
nk makan atas dataran pahlawan....huhuhu...
kalau nk jumpa gembel2 kak ros meh la datang dataran....



____________________________________________________
anyway..thanks again DLCW....
Rakyat Malaysia sentiasa menokong anda...
u are still our hero...
we love you........
_____________________________________________________


Hero Malaysia....





picture from my love...


we love you chong wei.....


Friday, 18 May 2012

jatuh cinta.....

Assalamualaikum.....
 emmm dah bersawang blog saya ni ..lama sangat dah tak mengemas.... emm hari ni entry saya tentang jatuh cinta....dah lama rasanya tak jatuh cinta..last sekali bila eh??dh lupa dah....

emmm....kejadian ini berlaku masa praktikum di Batang Melaka...masa praktikum tu rumah sy memang x ada tv dan line internet...so banyak perkara yang saya tak tahu dan x update....

1 day..saya g opis GB (guru besar)...and terpandang di dada akhbar......1st impression sy....
wow...gile smart.....
gagah perkasa...
bergaya.... 
Ya Allah..memang aku jatuh cinta habes la ngan dia nih....memang taste aku la dia nih....

And sy pun tanya pendapat kawan2....ada yang cakap ok...ada yang cakap knl dulu...g la tgk2 dia dulu cm mana....saya pun siasat la pasal dia nih....so far ok je dia....kne mintak restu org tua dulu..bukan main tangkap muat je kan...








I`m really in love with thz car..... 
picture credit to MR GOOGLE.....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...