Friday, 4 March 2011

jom jOin Contest saya dan makanan.......


salam...hye semua.... hahahha...ni first time nOrmi buat cOntest nih...meh ramai2 jOin.... idea ni datang masa dengar seminar yang disamapikan oleh cikgu Nasa td....nak tau kenapa???sebab masatu kita lapar sangat2....




.


syarat2 penyertaan....


1. mestilah kena fOllow blog saya (wt syarat je nih...ahah)

2. sila buat entry tajuk "saya dan makanan......." dan bubuh la gambar u all dengan makanan yang paling u all rasa boleh membuatkan org lain terliur.... citer sikit pasal gambar tu...

3. Jangan lupa yer... Letak banner Contest Saya dan Makanan dalam entry anda dan pada sidebar blog anda. Link kan banner ke entry contest ini.

4. Tag minimum 3 orang

5. Pastu sila coment dan tinggalkan link anda pada ruangan coment di bawah ini...nanti saya tengok yer...

6. Makanan yang paling enak dan sedap di mata nOrmi akan dikira sebagai pemenang.....
(ok x????hehehe)


Tarikh penyertaan : 4 Mac 2011
Tarikh tutup : 4 April 2011


Normi akan pilih 3 pemenang utama...dan 2 pemenang saguhati...hehehe

Selamat Menjamu selera makanan yang sedap2 yer.....see you in thz contest....

60 comments:

ckgu hanum said...
This comment has been removed by the author.
ckgu hanum said...

salam..normi,anum nk msuk la..he3..
cbe nsb u..

http://zairulimanulalia.blogspot.com/2011/03/saya-dan-makanan-johorians.html

iDa said...

asalamualaikum cikgu normi...
ida join
http://idasayangkamu.blogspot.com/2011/03/jom-join-contest-saya-dan-makanan.html

Pisyek said...

arghh! nape ade kontest mcm nih?

aku xleh join kontest-kontest mcm ni sebab time makan aku tutup mata...

dah komfem-komfem la aku tak menang sebab tak kelihatan cumel dan macho~

huhuhu... xD

selamat berjaya kepada yang join.. :D

Nad @ MamaZakwan said...

http://zakwanafifnajmi.blogspot.com/2011/03/saya-dan-makanan.html

join! kalu tak tepati citarasa, bgtau ye suka makan ape ^_^

hiKa_mayRa said...

kak..sy join jg..


http://capucinost0ry.blogspot.com/2011/03/saya-dan-makanan.html

manggosteen said...

join gak!

http://mangges.blogspot.com/2011/03/saya-dan-makanan.html

normizarifah said...

thanks u guys...sebab join...good luck k

deqlis said...

join jugakkk..sebb suka makan:-)

http://deqlis-contest.blogspot.com/2011/03/saya-dan-makanan.html

my shaizhar blog contest said...

saya turut serta

id follower : my shaizhar blog contest

link :

http://myshaizharblogcontest.blogspot.com/2011/03/saya-dan-makanan.html

zaikulim said...

salam zai join

http://zaiikulim.blogspot.com/2011/03/saya-dan-makanan.html

Nana said...

saya join
http://nanamrul-contest.blogspot.com/2011/03/saya-dan-makanan.html

♥ MiKa FasHa ♥ said...

http://mikaparadise.blogspot.com/2011/03/contest-saya-dan-makanan.html

eb ezrin2 said...

join
http://mamaaerishtwo.blogspot.com/2011/03/saya-dan-makanan.html
tq

Sidratul Muntaha said...

sudah join
harap diterima..
http://setotnara.blogspot.com/2011/03/saya-dan-makanan.html

~~@lyci@~~ said...

salam.. alycia join..

http://alycia-dan-contest.blogspot.com/2011/03/saya-dan-makanan.html

tq ;)

budak-budak said...

eyda join contest nie gak.. tengah kelaparan boleh la kan kalau join... hehe..

http://eydastarz.blogspot.com/2011/03/saya-dan-makanan.html

far:) said...

da join..

http://dyefarpunyer.blogspot.com/2011/03/contest-saya-dan-makanan.html

*azni* said...

join

http://mamaizzul.blogspot.com/2011/03/saya-dan-makanan.html

id: *azni*

tq

**Sy!eRA_N** said...

syiera bucuk join...feel free 2 cekidout okeyh =)

http://syierahalf.blogspot.com/2011/03/saya-dan-makanan-nasi-sizzling-seafood.html

m!sZ zAL!nA said...

join!! follower 84
http://miszalina.blogspot.com/2011/03/saya-dan-makanan.html

Adyshariz said...

Assalam
aisha join ya

http://ady-shariz.blogspot.com/2011/03/jom-join-contest-saya-dan-makanan.html

TQ

Zie said...

Salam zie join yer..

http://sayangkuzie.blogspot.com/2011/03/jom-join-contest-saya-dan-makanan.html

tq

::EIDA:: said...

Done !

http://msieda.blogspot.com/2011/03/contest-saya-dan-makanan.html

tq bebeh ~~

-Nureen- said...

salam
join
http://nureenasirellesya.blogspot.com/2011/03/saya-dan-makanan.html
tq

are-tia said...

salam.. atia join ye..^_^

http://kisah-gadismelayu.blogspot.com/2011/03/contest-saya-dan-makanan.html

Diary oF Mine said...

sy xda side bar... cmne nk letak kat sidebar... huhu

NOOR FATIN said...

sy join!

http://fatinlovecontest.blogspot.com/2011/03/saya-dan-makanan.html

check ye

Kehelan said...

salam

sy joined

http://kehelan-contest.blogspot.com/2011/03/saya-dan-makanan.html

Fara said...

salam..
dh join kontest normi..
http://farzly.blogspot.com/2011/03/contest-saya-dan-makanan.html
tq..

akma said...

nak join jugak! yeay! nanti visit tau.

http://akma81.blogspot.com/2011/03/saya-dan-makanan.html

Mekacih.

Myra Jay said...

Dah join.. :)

http://mairasukacgl.blogspot.com/2011/03/saya-dan-makanan.html

aeyinn said...

aeyinn lupa dah bg link ke tak tok contest ni....

http://aeyinnconga.blogspot.com/2011/03/saya-dan-makanan.html


tq..kali dah bg abaikan jelah ek...hehehhe

Pja Ismail said...

puas daku menggodek..T_T

Finally, normi!!! =))

http://inipjaismail.blogspot.com/2011/03/saya-dan-makanan.html

Asyiqin Ridzwan said...

hello my dear kak nomi. kite dah join contest akak nie. saja menggatal nak masuk. :D

http://asyiqinridzwan.blogspot.com/2011/03/saya-dan-makanan.html

Armiza said...

http://blogarmiza.blogspot.com/2011/03/saya-dan-makanan.html


kakak...siap!!

umiliza989 said...

assalam...
saya join

id follower:umiliza989
link:
http://norliza989.blogspot.com/2011/03/jom-join-contest-saya-dan-makanan.html

Nida said...

Salam Normi..

Kak Nida join ye.. moga-moga ada rezeki...ameeeeeeeeen

http://nisajijah.blogspot.com/2011/03/saya-dan-makanan.html

id follower: Nida
email: radinsah@gmail.com

tq :)

Cute MuM said...

Cute mum dah join..

http://mamiuyuncontest.blogspot.com/2011/03/saya-dan-makanan.html

TQ

ika puk puk said...

http://ikapukpuk-contest.blogspot.com/2011/03/contest-saya-dan-makanan.html

wan nurul hezrina abd halim said...

http://hezrinacontestngiveaway.blogspot.com/2011/03/jom-join-contest-saya-dan-makanan.html

join
id wan nurul hezrina

aLeesYa's Mummy said...

Salam..cik Normi
mummy aleesya pon join contest ni ye..

http://fiezayie.blogspot.com/2011/03/saya-dan-makanan.html

♥♥LiSsA♥♥ said...

salam
lisa join gak

http://lisaafhacontest.blogspot.com/2011/03/contest-saya-dan-makanan.html

tq

~dYaHaHa~ said...

salam...amor join

http://dyahahaslittlecottage.blogspot.com/2011/03/saya-dan-makanan.html

tq

juelee said...

join

http://jueleecontest.blogspot.com/2011/03/contest-saya-dan-makanan.html

Fadzillah Kamarudin said...

saya join...

id : Fadzillah Kamarudin

http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com/2011/03/saya-dan-makanan.html

eRiNsZ said...

sayer juga join contest best ini:
http://ehemsz.blogspot.com/2011/03/saya-dan-makanan.html

gumont said...

saye nk join!
this is my link
http://gumon-nia.blogspot.com/2011/03/saya-dan-makanan.html

tqvm!

amyeryn said...

http://mycontest-giveaway.blogspot.com/2011/03/saya-dan-makanan.html

id follower: mama tisya

εïз mummyHaza εïз said...

saya join yek...

http://mummyhazasukacontest.blogspot.com/2011/03/contest-saya-dan-makanan.html

id: mummyHaza

nazrul said...

Dah join.
Id follower- nai_5025

http://nazrul-sekilaspandang.blogspot.com/2011/03/contest-saya-dan-makanan.html

aNiM said...

saya join :)

http://luvnabilndamia.blogspot.com/2011/04/saya-dan-makanan.html

id: aNiM

tq~

meowww cat said...

saya join...

http://contestngiveaway.blogspot.com/2011/04/saya-dan-makanan.html

NadyaBubble said...

ASSALAMUALAIKUM :)
Nadd join ye !

http://nadyabubblecontest.blogspot.com/2011/04/saya-dan-makanan.html

NadyaBubble said...

http://nadyabubblecontest.blogspot.com/2011/04/saya-dan-makanan.html

LYA m@m@ ASYA said...

join:

http://fasyafrina.blogspot.com/2011/04/saya-dan-makanan.html

follower 117 - lya mama asya

tq

mummy_ayu said...

salam kenal...last minit nak join..harap diterima
http://mummyayucontest.blogspot.com/2011/04/saya-dan-makanan.html
ma acih!!!

hezrina83 said...

http://mummymairacontestga.blogspot.com/2011/04/contest-saya-dan-makanan.html

join
id hezrina 83

akceli mummy dah join sebelum nie tp ada mslah mummy tdelete blog..so mummy bg link barulah yer

mas said...

salam..mas join

id;mas

http://mascontestgiveaway.blogspot.com/2011/04/saya-dan-makanan.html

Its Me ♥ Ashikin ♥ ™ said...

alahhhh,,xsempat nk join,,huhu :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...