Monday, 26 December 2011

HATIKU DI KINABALU


picture credit to google



Assalamualaikum......hye hye hye....emmmm dh lama sangat dh tak update blog....huhuhuhu.... wahhhh....dulu gila ngan cter Nora Elena...pastu Cinta Elysa....Ombak Rindu....hahhaha..sekarang ni gila Hatiku di Kinabalu.....

Waaaaaaaaa....sweet sangat cter nih....sedih...mula2 dh sedih....masa panjat gunung tuh...waaaa...rasa macam nk buat mcm tu jugak...agak2 u all la..ada tak lelaki yang mcm tu skrg nih??? kelasss Zul Ariffin... segak...sasa....waaa..tgn tangan dia...teruja i....












waaaa....bila la agaknya ada org nk ajak dating g gunung ni ehh...ehehhehe....so sweet.......

5 comments:

chEntA said...

ada ke citer ni?mcm tak prnh tgk pun..dkt astro eh?

KimberlyCun said...

impian nak panjat gunung kinabalu also, tapi takut haha.

normizarifah said...

chenta : ada2...kita dh download pun..sangat bestttt..

normizarifah said...

chenta : ada2...kita dh download pun..sangat bestttt..

normizarifah said...

kim : hehhehe..gunung kinabalu tu di apunta trek x susah...masalahnya jauh nk g dan sangat sejukk..uwaaaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...